Wellness Hilversum

Een sportschool met Wellness in Hilversum. Dat is Van Haren Sport & Wellness. Een van de pijlers waarop het sportcentrum in Hilversum is gebouwd is de Wellness.

Op dit moment is onze wellness (sauna en stoomcabine) gesloten vanwege de enorme energiekosten. Wij vragen om jullie begrip.

Van de start af heeft de sportschool in Hilversum beschikt over Sauna’s, Stoomcabines en Zonnebanken.

Naast de vele andere sporten zoals fitness, groepslessen en budotrainingen is de Wellness bij deze sportschool in Hilversum een niet te missen onderdeel.

We nodigen u dan ook van harte uit om na het sporten gebruik te maken van een van onze Wellness activiteiten.

Sauna, Stoomcabine of Zonnebank.

Voor veel sporters bij ons in Hilversum, is dit de kers op de taart bij Van Haren Sport & Wellness in Hilversum.

FITNESS STOOMCABINE HILVERSUM

In ons sportcentrum in Hilversum is de stoomcabine een ideale manier om lekker te ontspannen.

Na het fitnessen is het prima om even gas terug te nemen en jezelf wat rust te gunnen.

Een regelmatige gang naar ons sportcentrum in Hilversum en een bezoekje aan de stoomcabine, sauna of zonnebank maakt uw training compleet.

SAUNA EN ZONNEBANK IN HILVERSUM

De sauna en de zonnebank in Hilversum zorgen er voor dat je naast het sporten ook een beloning krijgt. Het kost soms genoeg moeite om je er toe te zetten om te sporten.

Als je na de training in de sauna kan stappen of bij ons in Hilversum op de zonnebank kan gaan, dan “Voelt dat als een extra beloning”.

Dat is een vaak gehoorde uitspraak van deze liefhebbers van fitness met sauna en/of stoomcabine, of zonnebank in Hilversum. De toevoeging van de Wellness in ons sportcentrum Hilversum is een regelrechte hit.

FITNESS IS BIJ ONS ZEKER OOK WELLNESS

Hoe je het ook noemt; na de fitness in de sauna en/of stoomcabine, of op de zonnebank, lekker relaxen in de Wellness bij ons in Hilversum is een weldaad voor de mens.

Wellness qua ontvangst, begeleiding, vriendelijkheid en kortom het tijd nemen voor jezelf en voor elkaar.

Ben je enthousiast en heb je zin in fitness met stoomcabine, sauna en/of zonnebank? In Hilversum noemen wij dat in één woord: Wellness.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!