Fysiotherapie Hilversum

Momenteel is ‘Ruud Stuivenberg Fysiotherapie Hilversum’ bij ons de vaste manuele fysiotherapeut.

Hij is gespecialiseerd in manuele therapie maar doet ook sportmassage en algemene fysiotherapie in Hilversum. Hij is een allround sportfysio.

Samen met zijn patiënt stelt hij een behandelplan op. Hij beantwoordt  de vragen:

Wat heb ik? Hoe komt het? Hoe lang gaat het duren?

Het behandelplan zelf roept ook weer vragen op.

  • Wat zijn de consequenties?
  • Wat kan ik er zelf aan doen?
  • Wat kan de begeleiding voor mij betekenen?

De consequenties zijn vaak bewegen, bewegen, bewegen. Bewegen is  het ‘toverwoord’. Bewegen en op de juiste manier de oefeningen doen.

Fysiotherapie Hilversum, Ruud Stuivenberg, helpt u bij directe klachten. U kunt wel zelf aan de slag bij algemene gezondheidsproblemen of bij problemen waar een duidelijke oplossing voor is. Bijvoorbeeld bij zittende beroepen; Daar zien wij  snel verbetering als u rug en regelmatig strek oefeningen doet. We hebben met de EGYM Hilversum hiervoor een uitstekend concept.

Begeleiding is hierbij cruciaal. Uw trainer of Personal Trainer is een ervaringsdeskundige die dan wel geen fysiotherapeut is, maar zeker bij ons in Hilversum sportfysio gerelateerde oefeningen  kan toepassen.

Bij het EGYM circuit in Hilversum worden de apparaten door uw persoonlijke trainer ingesteld en via een chip worden de resultaten vastgelegd en bijgehouden. De apparaten zijn ontwikkeld door Duitse fysiotherapeuten en in Hilversum door ons als eerste in gebruik genomen.

Fysiotherapie Hilversum betekent bij ons dat de fitness begeleiding een verlengde hand is van de Fysiotherapeut.

Een flinke tussenstap kan gezet worden door eerst met de reguliere fitness trainer  en daarna eventueel met de personal trainer aan het werk te gaan.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!