Voedingsadvies Hilversum

Over voeding en wat je het beste kunt eten wordt veel gepraat, en er is behoorlijk wat vraag naar voedingsadvies in Hilversum.

Hulp bij afslanken en verantwoord afvallen is iets wat vanzelfsprekend lijkt als je gaat trainen omdat je naast fitter worden er goed uit wil zien en wellicht wil afslanken.

Natuurlijk geven onze trainers in Hilversum voedingsadvies, maar zij zijn in de eerste plaats trainer en niet per se voedingscoach.

Bij een werkelijk serieuze vraag naar voedingsadvies in Hilversum verwijzen we je graag door naar Carla Redegeld. Zij is fysiotherapeut en heeft een leefstijl programma COOL gekozen om je te helpen.

Coaching op leefstijl

Bij Van Haren Sport kun je gaan voor een complete leefstijlprogramma. Deze heeft de naam ‘COOL’ en staat voor “COaching Op Leefstijl”.

Het totale programma duurt twee jaar en bestaat uit een combinatie van groeps- en individuele bijeenkomsten. Allerlei leefstijl gerelateerde onderwerpen, zoals voeding, slaap, beweging, stress en ontspanning komen aan bod.

Vergoeding voedingsadvies Hilversum

Sinds 2019 wordt het programma door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering zonder gevolgen voor het eigen risico.

U kunt dus kosteloos deelnemen als u aan een aantal voorwaarden voldoet. Bijvoorbeeld als u een overgewicht hebt waarbij u een BMI>25 hebt en daarbij risicofactoren als diabetes hebt, of als uw BMI >30 is.

Dus resumerend: Voor voedingsadvies in Hilversum kunt u bij ons terecht. De trainers zijn uitstekend in staat u te helpen met trainen en met het geven van voedingsadvies.

Voor het programma leefstijl coaching is Carla Redegeld een prima aanvulling.

Trainen en het simpelweg bewegen blijft sowieso een must voor het menselijk lichaam.

Veel succes met trainen en afvallen.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!