Kickboksen Hilversum

Toen Van Haren Sport in 1983 haar eerste permanente gebouw kreeg, en dus ook haar eerste vaste DOJO, was het Kickboksen in Hilversum meteen een vast onderdeel van de vechtsport disciplines. Voorheen werden de sporten namelijk in verschillende gymzalen gegeven.

Kickboksen startte in Hilversum aan de Korte Noorderweg; een gezellig gebouw met een heuse Kickboks ring. We hadden toen zelfs ook nog traditioneel boksen naast het Kickboksen in Hilversum.

Het was bij de start een vrij unieke en bonte verzameling van sporters bij Van Haren Sport & Wellness in Hilversum, en kickboksen stond als sport in ons land nog in de kinderschoenen. Men zocht een nieuwe uitdaging.

Van alle kanten kwamen sporters uit de bodybuilding, de vechtsport en de aerobicsport wereld bij ons trainen, en vrijwel alle uitsmijters uit de omgeving van Hilversum deden Kickboksen.

Tegenwoordig is het heel normaal dat ook de jeugd in Hilversum kickboksen beoefend. Veel wedstrijdsporters doen het Kickboksen in Hilversum erbij. Wij hebben een zeer gemotiveerde hoofdtrainer, die ook internationaal scheidsrechter is.

Mocht je interesse gewekt zijn, meld je dan snel aan bij ons in Hilversum. Kickboksen is er voor jong en oud!

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING BUDO SPORTEN

Claim NU een gratis proeftraining BUDO sporten bij Van Haren Sport, Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op. Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!