Stoomcabine Hilversum

In ons sportcentrum in Hilversum is de stoomcabine een ideale manier om lekker te ontspannen. Na het fitnessen is het prima om even gas terug te nemen en jezelf wat rust te gunnen.

Op dit moment is onze wellness (sauna en stoomcabine) gesloten vanwege de enorme energiekosten. Wij vragen om jullie begrip.

Een regelmatige gang naar ons sportcentrum in Hilversum en een bezoekje aan de stoomcabine, sauna of zonnebank maakt uw training compleet.

STOOMCABINE, SAUNA EN ZONNEBANK IN HILVERSUM

De stoomcabine en de zonnebank in Hilversum zorgen er voor dat je naast het sporten ook een beloning krijgt. Het kost soms genoeg moeite om je er toe te zetten om te sporten.

Als je na de training in de stoomcabine kan stappen of bij ons in Hilversum op de zonnebank kan gaan, dan “Voelt dat als een extra beloning”.

Dat is een vaak gehoorde uitspraak van deze liefhebbers van fitness met sauna of stoomcabine of zonnebank in Hilversum. De toevoeging van het Wellness in ons sportcentrum Hilversum is een regelrechte hit.

FITNESS IS BIJ ONS ZEKER OOK WELLNESS

Hoe je het ook noemt na de fitness in de stoomcabine of op de zonnebank, of na de fitness in de sauna, lekker relaxen in de Wellness bij ons in Hilversum is een weldaad voor de mens.

Wellness qua ontvangst, begeleiding, vriendelijkheid, kortom het tijd nemen voor je zelf en voor elkaar.

Ben je enthousiast gemaakt en heb je zin in fitness met stoomcabine, sauna of zonnebank? In Hilversum noemen wij dat in één woord Wellness.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!