Stoomcabine Hilversum

In ons sportcentrum in Hilversum is de stoomcabine een ideale manier om lekker te ontspannen. Na het fitnessen is het prima om even gas terug te nemen en jezelf wat rust te gunnen. Nu elk weekend geopend.

Een regelmatige gang naar ons sportcentrum in Hilversum en een bezoekje aan de stoomcabine maakt uw training compleet.

STOOMCABINE EN SAUNA IN HILVERSUM

De stoomcabine in Hilversum is een ware traktatie voor zowel je lichaam als geest. Speciaal ontworpen om na een intensieve trainingssessie tot rust te komen en te herstellen. Het warme, vochtige stoom van de cabine helpt bij het ontspannen van je spieren, het openen van je poriën en het verbeteren van je bloedcirculatie.

Als je na de training in de stoomcabine kunt stappen, dan "Voelt dat als een extra beloning". Dat is een vaak gehoorde uitspraak van deze liefhebbers van fitness met sauna of stoomcabine in Hilversum. De toevoeging van Wellness in ons sportcentrum in Hilversum is een regelrechte hit.

FITNESS IS BIJ ONS ZEKER OOK WELLNESS

Hoe je het ook noemt, na de fitness in de stoomcabine of in de sauna, lekker relaxen in de Wellness bij ons in Hilversum is een weldaad voor de mens.

Wellness qua ontvangst, begeleiding, vriendelijkheid, kortom het tijd nemen voor jezelf en voor elkaar.

Ben je enthousiast gemaakt en heb je zin in fitness met stoomcabine of sauna? In Hilversum noemen wij dat in één woord Wellness. Kom langs en ervaar het zelf!

Sauna in Hilversum

Naast onze stoomcabine bieden wij ook een sauna aan. Ontdek de ontspannende werking van onze sauna, die speciaal in het weekend geopend is. Geniet van de rust en warmte, laat de spanning van de week van je afglijden en herlaad je energie voor de komende dagen. Kom langs en geniet van een complete Wellness-ervaring bij ons in Hilversum!

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!