Afvallen Hilversum

Als je bij ons in Hilversum wil afvallen, zullen we daar altijd een trainingsadvies bij geven.

Toen wij in de jaren tachtig begonnen met sportlessen geven, was het uit Amerika overgewaaide ‘body-building’  het toverwoord wat fitness betreft.

Toch startten we toen al direct met de benaming ‘Figuur-Correctie’ en dat was nu precies wat in ieder geval de meeste mensen, en vooral dames zochten.

Je wil aan sport doen, maar welke sport? Een abonnement op ‘Figuur-Correctie’ was de oplossing.

Nu heb je talloze soorten fitness. Naast body-building is er zoveel bij gekomen wat kracht training en fitness in het algemeen betreft.

Er zijn ook allerlei variaties gekomen om het trainen ‘leuk’ te maken.

Maar de doelstelling van de meeste mensen is gelijk gebleven: Fit worden en blessure vrij aan het lichaam werken met als resultaat een gezonder en, niet onbelangrijk, een mooier of strakker lichaam.

In die zin is er weinig veranderd, dat merken wij bij ons in Hilversum. Afvallen of afslanken, maar wel verantwoord!

Bij welke sport kan ik bij jullie sportcentrum het beste afvallen in Hilversum?

Sport en afvallen zijn twee verschillende dingen.

Bij een sport denk je aan prestatie, maar zeker ook aan plezier en ontspanning. Sport geeft je fitheid en vaak vergroot het ook je vriendenkring (sportvrienden). Kortom het heeft veel voordelen.
Als je veel gesport hebt zal je waarschijnlijk ook meer calorieën verbruikt hebben, dus dan zal je ook wel afslanken. Dat is niet helemaal waar.

Elke sport heeft eigen regels, waarbij lichamelijke oefeningen, vaardigheid, kracht en inzicht vereist worden.

Aan sport doen, ergens een sport van maken, iets met ambitie doen of prestaties nastreven zijn allemaal totaal andere doeleinden dan afslanken of afvallen. Ook bij ons in Hilversum.

Je lichaam en geest naar een nieuwe lifestyle.

Als je bij ons in Hilversum wil afslanken, schrijf je dan in voor een personal training of schrijf je in voor een small group training.

In ieder geval een training waar de coach, trainer of begeleider je kan helpen met de juiste adviezen. De trainer kan je helpen om een meer ondernemend persoon te worden en proberen het maximale uit jezelf te halen.

De eGym cirkel zou bijvoorbeeld een prima oplossing kunnen zijn omdat je daarbij een aantal persoonlijke trainingen krijgt en omdat bij deze circuit training de resultaten direct zichtbaar zijn via het beeldscherm op je fitness toestel.

Kortom, wil je bij ons in Hilversum afvallen? Vraag om advies bij een van onze trainers.

Heel veel succes!

lifestyle programma

Dit-is-Body-Support_1

Promotiepag 3_1

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!