Fitness Sauna Hilversum

In ons sportcentrum in Hilversum is de sauna een ideale manier om lekker te ontspannen. Na het fitnessen is het prima om even gas terug te nemen en jezelf wat rust te gunnen.

In ons sportcentrum in Hilversum is de sauna, die speciaal in het weekend geopend is, de ideale manier om even lekker te ontspannen na het fitnessen. Of je nu op zoek bent naar een welverdiende beloning na een intensieve trainingssessie of gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen, onze sauna biedt de perfecte omgeving.

Een regelmatige gang naar ons sportcentrum in Hilversum en een bezoekje aan onze sauna maakt uw training compleet. Onze sauna biedt niet alleen fysieke voordelen, zoals het ontspannen van spieren en het verbeteren van de bloedsomloop, maar het is ook een geweldige manier om mentaal te herstellen en stress te verminderen.

Sauna in Hilversum.

De sauna in Hilversum zorgt ervoor dat je naast het sporten ook een beloning krijgt. Het kan soms lastig zijn om jezelf te motiveren om te sporten, maar wetende dat er een ontspannende sessie in de sauna op je wacht na afloop, kan een geweldige stimulans zijn om je trainingsschema aan te houden.

Als je na de training in de sauna kunt stappen, dan "Voelt dat als een Toetje". Dat is een vaak gehoorde uitspraak van deze liefhebbers van fitness met sauna bij ons Hilversum.

Hoe je het ook noemt, na de fitness in de sauna dan naar de wellness bij Van Haren in Hilversum is dat heel goed mogelijk. Graag zelfs.

Want fitness is bij ons zeker ook Wellness.

Wellness qua ontvangst, begeleiding, vriendelijkheid, kortom het tijd nemen voor jezelf en voor elkaar.

Ben je enthousiast gemaakt en heb je zin in fitness met sauna? In Hilversum noemen wij dat in één woord Wellness. Kom langs en ervaar het zelf!

Stoomcabine

Naast onze sauna bieden wij ook een stoomcabine aan. Ontdek de heilzame werking van stoom op je lichaam en geest. De stoomcabine is een perfecte aanvulling op je fitnessroutine, en het biedt nog meer mogelijkheden voor ontspanning en herstel na je training.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!