Groepslessen Hilversum

Groeplessen in Hilversum is een breed begrip. Waren groepslessen bij ons in Hilversum in de jaren tachtig bij het begin van de fitness en body-building rage voornamelijk aerobic lessen, nu zijn er talloze soorten groepslessen.

Wij hebben in Hilversum groepslessen op muziek, groepslessen in de fitness, groepslessen Yoga en Pilates.

En uiteraard zijn de Spinning lessen en zelfs de zelfverdediging lessen in Hilversum ook groepslessen.

Het is duidelijk: Groepslessen Hilversum is een groot begrip en toch wordt er vaak naar gevraagd. “Hebben jullie ook groepslessen in Hilversum?”

Misschien handig om te weten dat we naast Yoga, Pilates, Body PumpZumba en Spinning ook andere groepslessen in Hilversum hebben zoals Total Body Work Out, BBB lessen en small group lessen. Dit soort lessen kunnen heel goed onder de noemer figuur correctie  geplaatst worden.

In de Energy Zone, bijvoorbeeld, worden deze figuur correctie groepslessen ook voor kleinere groepen gegeven. Er kan dan meer aandacht besteed worden aan specifieke oefeningen.

En in de Kracht Zone bestaat de mogelijkheid om met groepjes van maximaal vier personen echt op de details in te gaan.

Wie nog meer aandacht wil kan altijd nog beslissen om met een Personal Trainer aan de slag te gaan. Wellicht is personal training ook een goede start om later bij een groep aan te sluiten of om individueel verder te gaan.

Het is raadzaam om voordat u gaat sporten tijd te nemen voor een Intake gesprek. Een goed gesprek met de fitness begeleider geeft veel meer kans op een juiste keuze wat betreft de te volgen groepslessen bij ons in Hilversum. Wellicht valt de keuze op totaal iets anders dan waar u voor gekomen bent.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!