Judo Hilversum

Judo in Hilversum doe je bij Van Haren Sport & Wellness. Mensen van bijna alle leeftijden – van peuters tot zeventig plus – kunnen bij ons terecht voor training in deze bekende Oosterse zelfverdedigingssport.

Waarom judo leuk en gezond is voor jong en oud?

Judo is een leuke en gezonde sport voor iedereen van jong tot oud. We horen wel eens mensen zeggen dat judo geweld oproept. Nou, het tegendeel is waar: judo is juist een uitstekend medicijn tegen agressie! Je kunt het heel goed gebruiken als uitlaatklep. Wie judo beoefent, wordt fysiek sterker en weerbaarder. Het is goed voor je concentratievermogen en zelfvertrouwen.

Onze judotrainer Bert van Haren

Judotrainingen worden bij Van Haren Sport & Wellness verzorgd door trainer Bert van Haren. Hij is nationaal en internationaal bekend in de judo en jiujitsuwereld. Zo begeleidde hij als bondscoach van de Judo Bond Nederland (JBN) gedurende twintig jaar de kernploeg. En nog altijd is hij een veelgevraagde trainer in binnen- en buitenland. Wil je judoën in Hilversum en omgeving? Kom dan naar Van Haren Sport & Wellness. Dan krijg je training van de allerbeste trainers die er zijn.

Judo voor kinderen en jongeren

Kinderen kunnen op jonge leeftijd beginnen met judoën. Al vanaf een jaar of drie is deze sport leuk, gezond en heel goed voor hun ontwikkeling. Bij Van Haren Sport & Wellness beginnen de meeste kinderen met judoën als ze de basisschoolleeftijd bereiken. De lessen voor de jeugd zijn verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën.

Meer over judo voor jeugd in Hilversum

Judo voor volwassenen

Judo voor volwassenen in Hilversum is in trek bij velen. En dan maakt het niet uit wat je niveau is. Of je nou beginner bent of gevorderde, alleen voor de lol judoot of wedstrijden wilt judoën op een zo hoog mogelijk niveau: voor iedereen is er een passende judotraining. We hebben zelfs een veteranengroep, waar de gemiddelde leeftijd boven de zeventig jaar ligt.

Meer over judo voor volwassenen in Hilversum

Judo-examens Hilversum

Twee keer per jaar houdt Van Haren Sport & Wellness judo-examens. Daar kunnen al onze judoka’s examen afleggen om de volgende band te behalen. Iedereen begint met wit, vervolgens geel, oranje, groen, blauw, bruin en tot slot de zwarte band. Volwassen judoka’s doen bij ons examen voor de hele volgende band, terwijl er voor de jeugd tussenstapjes zijn. Zo kan iedereen de volgende band behalen.

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING BUDO SPORTEN

Claim NU een gratis proeftraining BUDO sporten bij Van Haren Sport, Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op. Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!