Sportschool Hilversum: wij willen je helpen

Zoek je een sportschool in Hilversum? Kom dan naar Van Haren Sport & Wellness. Wij runnen al vele jaren hét fitnesscentrum voor Hilversum en verre omgeving. Onder het motto "Wij willen je helpen" staan we voor je klaar met prima professionele begeleiding en uitstekende adviezen. Van Haren Sport & Wellness kent van oudsher drie pijlers: fitness, aerobic en budosporten.

Het ontstaan van Van Haren Sport & Wellness sportschool Hilversum

De bodyguard van André Hazes, Jos van Zoelen, begon in de jaren tachtig in Hilversum een sportschool onder de naam Your Fitness. Het hart van de oprichter bleek echter in de muziek te liggen. Inge en Bert van Haren hoorden dat het sportcentrum in de etalage stond en besloten hun droom in vervulling te laten gaan: zij namen de sportschool in Hilversum over en noemden het Van Haren Sport & Wellness. Zo is ons fitnesscentrum één van de langst bestaande sportcentra van Hilversum en omgeving.

Over ons

Inge van Haren

Inge van Haren was geruime tijd voorzitter van de Aerobic Sport Holland (ASH). De eerste leerkrachten van Nederland haalden destijds bij haar in de sportschool in Hilversum hun aerobic diploma. Zelf deed zij met haar team mee aan meerdere wereldkampioenschappen aerobic.

Bert van Haren

Bert van Haren vond zijn passie in zelfverdedigingssporten zoals judo, jiujitsu en karate. Hij was twintig jaar bondscoach van de Judo Bond Nederland (JBN) en leidde met het nationale team tientallen wereldkampioenen en Europese kampioenen op. Zijn passie deelt hij graag in zijn eigen fitnesscentrum in Hilversum, waar budosporten nog altijd een belangrijke plek innemen.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!