Budo Clubkampioenschappen

Welkom bij de spannende terugblik op onze recente halfjaarlijkse clubkampioenschappen, gehouden op 25 mei 2024. Als toegewijd liefhebbers van Budo zijn we trots om het talent en de passie van onze deelnemers en organisatoren te presenteren. Deze wedstrijden vormen niet alleen een showcase van technische vaardigheden, maar ook een viering van doorzettingsvermogen en gemeenschap.

Onze actievolle foto’s vangen de intensiteit en vastberadenheid van de deelnemers tijdens hun strijd om de titel van kampioen. Van indrukwekkende worpen tot nauwgezette grepen, elke moment legt de essentie vast van wat het betekent om deel uit te maken van onze bloeiende Budo-gemeenschap. Grote dank aan onze vrijwilliger Denise die naast het maken van deze prachtige foto’s dit jaar heeft laten zien dat ook de ouders en volwassen meekunnen doen aan de clubkampioenschappen en een prachtige demonstratie heeft neergezet samen met haar Duo-partner Dominique. Compliment voor deze moeders!

Bij deze kampioenschappen draait het niet alleen om het winnen van medailles, maar ook om het bevorderen van groei en ontwikkeling. Onze talenttrainingen hebben deelnemers geholpen om hun vaardigheden te verbeteren en hun potentieel te maximaliseren, wat resulteert in buitengewone prestaties op de mat.

We nodigen je uit om te verkennen en te genieten van onze galerij met actiefoto’s, die de opwinding en de geest van deze wedstrijddag vastleggen. Of je nu een enthousiaste supporter bent of een aspirant-kampioen, deze beelden belichamen de passie en toewijding die ons sportcentrum kenmerken.

Blader door onze collectie en laat je inspireren door de vastberadenheid van onze kampioenen. Bij ons draait het niet alleen om winnen, maar ook om groeien, leren en samen slagen. Met onze halfjaarlijkse clubkampioenschappen blijven we de erfenis van Jiujitsu voortzetten en een platform bieden voor opkomend talent om te schitteren.

Judo

Wedstrijden

 

Uitreiking

 

 

Jiu Jitsu

Wedstrijden

 

Fighting

 

 

Duo

 

Kata

 

Uitreiking