Budo Clubkampioenschappen

Welkom bij de spannende terugblik op onze recente halfjaarlijkse clubkampioenschappen, gehouden op 10 december 2023. Als toegewijd liefhebbers van Budo zijn we trots om het talent en de passie van onze deelnemers en organisatoren te presenteren. Deze wedstrijden vormen niet alleen een showcase van technische vaardigheden, maar ook een viering van doorzettingsvermogen en gemeenschap.

Onze actievolle foto’s vangen de intensiteit en vastberadenheid van de deelnemers tijdens hun strijd om de titel van kampioen. Van indrukwekkende worpen tot nauwgezette grepen, elke moment legt de essentie vast van wat het betekent om deel uit te maken van onze bloeiende Jiujitsu-gemeenschap.

Bij deze kampioenschappen draait het niet alleen om het winnen van medailles, maar ook om het bevorderen van groei en ontwikkeling. Onze talenttrainingen hebben deelnemers geholpen om hun vaardigheden te verbeteren en hun potentieel te maximaliseren, wat resulteert in buitengewone prestaties op de mat.

We nodigen je uit om te verkennen en te genieten van onze galerij met actiefoto’s, die de opwinding en de geest van deze wedstrijddag vastleggen. Of je nu een enthousiaste supporter bent of een aspirant-kampioen, deze beelden belichamen de passie en toewijding die ons Jiujitsu-centrum kenmerken.

Blader door onze collectie en laat je inspireren door de vastberadenheid van onze kampioenen. Bij ons draait het niet alleen om winnen, maar ook om groeien, leren en samen slagen. Met onze halfjaarlijkse clubkampioenschappen blijven we de erfenis van Jiujitsu voortzetten en een platform bieden voor opkomend talent om te schitteren.

Judo

Wedstrijden

Uitreiking

 

Jiu Jitsu

Wedstrijden

Fighting

 

Duo

Kata

Uitreiking