Budo Sporten Hilversum

Wil je Budosporten in Hilversum? Zoek dan niet verder. Bij Van Haren Sport & Wellness ben je op het beste adres voor judo, jiujitsu, karate of kickboksen. Welke budosport je ook leuk vindt, als specialist hebben wij altijd de beste trainers in huis.

Waarom kies je voor budosporten in Hilversum voor Van Haren Sport & Wellness?

  • uitstekend opgeleide en ervaren trainers
  • persoonlijke begeleiding
  • budosporten op elk niveau, voor iedereen
  • gratis vrijblijvende kennismaking
  • ook judo en jiujitsu voor kinderen en jongeren

Onze budosporten in Hilversum

Judo Hilversum

Balans- en zelfverdedigingssport, waarbij je zo veel mogelijk gebruikmaakt van de snelheid en kracht van je tegenstander. Houd je eigen balans en breng je tegenstander juist uit balans. Je leert valtechnieken en krijgt meer zelfvertrouwen.

Meer over judo Hilversum.

Jiujitsu Hilversum

Van Haren Sport is al jaren een zeer gespecialiseerde jiujitsu-school. We bieden jiujitsu voor beginners en gevorderden. Bij ons sporten diverse Europese kampioenen en wereldkampioenen. Je leert vele verschillende verdedigingstechnieken, krijgt zelfvertrouwen en leert jezelf te verdedigen tegen aanvallen van onberekenbare aanvallers, zelfs als ze bewapend zijn.

Meer over jiujitsu Hilversum.

Kickboksen Hilversum

Kickboksen is bij Van Haren Sport & Wellness een intensieve training van lichaam en geest. Je bent grensverleggend bezig met een mix van stoottechnieken uit het boksen en traptechnieken uit diverse oriëntaalse vecht- en verdedigingssporten.

Meer over kickboksen Hilversum.

Karate Hilversum

Beheersing, concentratie en reactie. Dat is wat je traint tijdens karatelessen bij Van Haren Sport & Wellness in Hilversum. Deze van oorsprong Japanse budosport is ontstaan als zelfverdediging zonder wapens. Naast fysieke vaardigheden train je bij karate ook ontwikkelingen op mentaal vlak.

Meer over karate Hilversum.

Onze trainer Bert van Haren, voormalig jiujitsu bondscoach

Onze budosporten in Hilversum staan onder leiding van Bert van Haren. Bert is al tientallen jaren een autoriteit op het gebied van budosporten. Zo was hij Nederlands bondscoach jiujitsu in dienst van de Judo Bond Nederland. Bert is in het bezit van diverse zwarte banden. Bij Van Haren Sport & Wellness Hilversum draagt hij zijn kennis vol enthousiasme over aan iedereen die het wil leren. Stap voor stap begeleidt hij onze leden met veel plezier naar een hoger niveau.

Wil je budosporten in Hilversum zelf geheel vrijblijvend ervaren? Meld je nu hieronder aan voor een gratis proeftraining voor een van onze budosporten.

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING BUDO SPORTEN

Claim NU een gratis proeftraining BUDO sporten bij Van Haren Sport, Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op. Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!