Personal Training met eGYM Hilversum

Verbeter jouw fitnessroutine met het revolutionaire concept! Korte, effectieve en betaalbare Personal Training met eGym.

Bij Van Haren Sport & Wellness willen we dat jij het maximale uit jouw training haalt. Daarom hebben we het perfecte fitnessconcept samengesteld dat jou de voordelen van eGym biedt, gecombineerd met persoonlijke begeleiding van onze ervaren Personal Trainers. Welkom bij het eGym Concept – jouw sleutel tot optimale fitnessresultaten.

Het eGym Concept – Een Unieke Fitnesservaring

  • Betaalbare P.T.: We begrijpen dat sommige mensen behoefte hebben aan extra begeleiding om hun fitnessdoelen te bereiken. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om naast het eGym trainen ook 20 à 30 minuten Personal Training (P.T.) te krijgen tegen een betaalbare prijs.
  • eGym: Intelligente Krachttraining: Ontdek de kracht van eGym slimme fitnessapparaten die zich automatisch aanpassen aan jouw individuele behoeften. Deze geavanceerde technologie biedt een efficiënte en gepersonaliseerde trainingservaring voor iedereen. Met behulp van deze geavanceerde technologie kunnen we jouw kracht en vorderingen nauwkeurig vastleggen en analyseren. Zo kunnen we jouw trainingsprogramma voortdurend aanpassen en optimaliseren voor de beste resultaten.
  • Voordelen van eGym: Met eGym kun je jouw trainingsvoortgang nauwkeurig volgen, je prestaties analyseren en motiverende doelen stellen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, eGym past zich aan aan jouw niveau en zorgt voor een effectieve trainingssessie.
  • Persoonlijke Begeleiding: Onze ervaren Personal Trainers staan klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden tijdens de P.T. sessies. Ze zullen jouw training optimaliseren, jouw techniek verbeteren en je gemotiveerd houden om het beste uit jezelf te halen.
  • Een stok achter de deur: We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om jezelf elke keer weer uit te dagen en gemotiveerd te blijven tijdens je fitnessreis. Met ons unieke eGym Concept, gecombineerd met persoonlijke begeleiding van onze ervaren trainers, bieden we de extra motivatie en focus die je nodig hebt om optimaal resultaat te behalen. Onze Personal Training binnen dit concept is speciaal ontworpen om je te ondersteunen en te stimuleren bij elke stap van je fitnessreis, zodat je met vertrouwen en enthousiasme je doelen kunt bereiken.
  • 80% succesverhaal: Voor veel mensen volstaat eGym om hun fitnessdoelen te bereiken. Met geautomatiseerde aanpassingen en gegevens gestuurde trainingssessies kan 80% van onze leden uitstekende resultaten behalen met eGym alleen.

 

De Perfecte Combinatie voor Optimaal Resultaat

Bij Van Haren Sport & Wellness geloven we in de kracht van synergie. Het eGym Concept combineert de voordelen van geavanceerde technologie en de persoonlijke touch van onze Personal Trainers om jouw fitnesservaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu werkt aan spieropbouw, gewichtsverlies of algemene fitheid, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Wij begrijpen dat sommigen extra ondersteuning nodig hebben

We weten echter ook dat sommige mensen een extra persoonlijke touch en begeleiding willen om hun doelen te behalen. En daar komen wij om de hoek kijken. Onze deskundige Personal Trainers staan klaar om jou te ondersteunen, aan te moedigen en je te helpen bij het overwinnen van obstakels.

Simpele abonnementen volstaan niet meer

We begrijpen dat simpelweg een abonnement hebben voor sommigen niet genoeg is. Daarom hebben we ons Personal Training-concept gecreëerd, zodat je de nodige begeleiding en ondersteuning kunt krijgen om jouw fitnessreis naar nieuwe hoogten te tillen.

Word vandaag lid en ervaar het eGym Concept bij Van Haren Sport & Wellness

Wacht niet langer om het meeste uit jouw trainingen te halen. Sluit je vandaag nog aan bij Van Haren Sport & Wellness en ontdek het unieke eGym Concept met de toegevoegde waarde van betaalbare Personal Training. Samen werken we aan een fittere en gezondere versie van jou!
Neem contact op en wij nodigen je uit voor een intake!