Jeugd Fitness Hilversum

Al vanaf 12 jaar kan de jeugd deelnemen aan Jeugd fitness.

Bij Van Haren in Hilversum is het fitness voor jongeren een belangrijk onderdeel van het jeugd fitness pakket. Naast de traditionele vechtsporten hebben we ook oog voor de algehele lichamelijk conditie van de jeugd. Daarom hebben we extra aandacht voor fitness voor jongeren. Regelmatig is in de media te lezen dat de lichamelijke conditie van de jeugd zienderogen achteruit gaat.

Het is belangrijk dat de jeugd meer gaat bewegen, maar natuurlijk wel verantwoord.

Wij hebben een uitgewerkt plan voor Jeugd fitness.

Onder begeleiding van onze ervaren en gediplomeerde instructeurs werkt de jeugd aan het fitness plan.

Bij ons begint Jeugd fitness altijd met een intake, een uitleg en een eerste kennismaking met de eGym cirkel.

De eGym cirkel is een cirkel met acht basis oefeningen voor benen, borst, buik en rug. Kortom, alle noodzakelijke, grote spiergroepen.

De fitness jeugd van 12 tot en met 16 jaar is verplicht deze intake en training te volgen. Daarnaast mogen uiteraard alle cardio toestellen gebruikt worden.

Boven de 16 jaar mogen de fitness jongeren bij het vrije fitness gedeelte starten. Er is een risico dat de jeugd elkaar na wil doen tijdens de fitness training, wat niet altijd goed is. Dit laatste geldt overigens ook nog voor de veel oudere jeugd van boven de dertig en veertig, en nog hoger ook. Vraag daarom altijd de trainer om advies om blessures en andere problemen te voorkomen.

Wil je een keer meedoen? Schrijf je dan snel in. Wij hebben voor de jongeren hele aantrekkelijke jeugd fitness abonnementen.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!