Personal Trainer Hilversum

Zoek je een personal trainer in Hilversum, dan ben je bij ons aan het goede adres. Er is de laatste jaren steeds meer vraag naar personal training (persoonlijke begeleiding). De mensen zien vaak door de bomen het bos niet meer en willen graag geholpen worden. Een extra bijdrage is voor sommigen dan niet het grootste probleem, als de training maar helpt. Dat verklaart de zoektocht naar een personal trainer in Hilversum en omgeving.

In ons trainingsaanbod in Hilversum, zit een personal trainer en personal training al automatisch in het pakket doordat wij sowieso niemand de eerste keer laten trainen zonder begeleiding en als je kiest voor trainen  met de EGYM cirkel, dan heb je constant een personal trainer bij je.

Waarom kiezen voor een personal trainer?

  • Altijd Persoonlijke én Professionele begeleiding
  • Als je sneller je doelen wilt behalen
  • Wanneer je lichamelijke klachten hebt
  • Als je een stok achter de deur nodig hebt

Voor meer informatie over personal trainers en personal training in Hilversum kun je je bij ons melden aan de balie.

Wil je nog extra ondersteuning krijgen met onze nieuwe concept? Personal Training onder betaalbare prijs samen met eGym. Klik dan hier voor meer informatie.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!