Bedrijfsfitness Hilversum

Zoekt voor u zelf of voor uw medewerkers Bedrijfsfitness in Hilversum? Dan kunt u nu stoppen met zoeken.

Van Haren Sport & Wellness is voor u dé sportschool in Hilversum wat bedrijfsfitness betreft.

Wij hebben met de eGym cirkel een perfect programma waarbij alle gegevens van training en trainingsprogressie direct opvraagbaar zijn.

Dit unieke eGym systeem geeft ook nog eens een volledige training in slechts 30 minuten. Dus er kan tussen het werk door of in de pauze een volledige training afgewerkt worden.

Veel mensen leiden een zittend bestaan. Op school, op kantoor, in de auto maar ook als gevolg van de snelle ontwikkeling op multimediagebied: we zitten steeds meer en langer. Dit heeft grote consequenties voor het menselijk lichaam.

Langdurig zitten heeft als gevolg dat gewrichten stijver worden, spieren en pezen slapper, botten brozer en kraakbeen weker.

Al deze gevolgen kunnen op den duur klachten veroorzaken.

Enkele voorbeelden van deze klachten zijn: artrose, peesontstekingen, osteoporose (botontkalking), rug- en nekklachten, RSI.

Behalve deze lichamelijke klachten heeft ons passieve bestaan tevens gevolgen op de psychische gesteldheid. Langdurige stress en zelfs het “burn out” syndroom kunnen optreden. Wanneer passiviteit leidt tot klachten, dan is de logische oplossing voor al deze problemen: bewegen.

waarom bedrijfsfitness

Niet alleen in Hilversum wordt bedrijfsfitness steeds populairder.

Sinds de ARBO wetgeving van 1994 en met name de Wet Terugdringing Ziekteverzuim is de werkgever (mede) verantwoordelijk voor het welzijn van de werknemer. Bovendien kost ziekteverzuim uw organisatie veel geld.

Kostenbeheersing begint bij preventie. En preventie begint bij bewegingsprogramma’s. Die programma’s moeten gericht zijn op een toename van de belastbaarheid van de medewerkers.

De resultaten:

  • Lager ziekteverzuim
  • Fittere medewerkers
  • Vermindering van risicofactoren voor betroken werknemers.

 Bewegingsprogramma’s zijn bovendien recreatief en dus leuk voor uw medewerkers. Van Haren Sport & Wellness maakt Bedrijfsfitness in Hilversum leuk. Behalve de fysieke gezondheid biedt bedrijfsfitness bij de sportschool in Hilversum de werknemers een andere omgeving dan de werkvloer aan waar sociaal contact plaats vindt.

Ten slotte heeft Bedrijfsfitness in Hilversum ook nog belastingvoordelen.

Door als werkgever het fitness-abonnement te betalen en de kosten te verreken met het brutoloon van uw werknemers, besparen uw werknemers op de belasting en de werkgever bespaart op de sociale lasten. Op deze manier probeert de Belastingdienst het sportgedrag van werkend Nederland te stimuleren.

Het voert te ver om hier de hele fiscale uitleg te geven en het is daarom handig om dit bij een vervolgafspraak te behandelen of nog beter, het een en ander aan uw boekhouder voor te leggen.

Wel kunnen we bij een eerste kennismaking bepaalde afspraken maken over het aantal werknemers en de daarbij passende plan van aanpak en, niet onbelangrijk, de hoogte van het abonnementsgeld.

Onze bedrijfsleider helpt u graag om de juiste keuze te maken.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!