Jiu Jitsu Hilversum

Van Haren Sport is al jaren de meest gespecialiseerde Jiujitsu school in Hilversum. Er sporten zelfs Europese en Wereldkampioenen en het lijkt wel of iedereen die bij sportschool Van Haren in Hilversum Jiujitsu wedstrijd training krijgt, standaard een medaille haalt tijdens Nederlandse kampioenschappen. Er moet natuurlijk wel getraind worden. En dat kun je aan deze voormalige bondscoach Jiujitsu in Hilversum wel overlaten.

techniek

Naast wedstrijd training is er juist veel aandacht voor techniek. “Zonder een goede basis ben je nergens.” Aldus deze Hilversumse Jiujitsu trainer.

Met zijn 8e Dan behoort Bert van Haren dan ook tot een van de hoogst gegradueerden in Nederland. Hij is ook voorzitter van de Dan graden commissie in Midden Nederland en weet wat er geëist wordt voor de zwarte band. Als je weet wat er van je gevraagd wordt, kan je daarop focussen.

internationaal

In zijn functie als hoofdtrainer van alle coaches wereldwijd heeft Van Haren veel invloed gehad op het huidige Jiujitsu, en niet alleen in Hilversum.

Slechts enkele trainers in de hele wereld hebben van de internationale Jiujitsu federatie (JJIF) het diploma jjif WORLD INSTRUCTOR mogen ontvangen en daar is nog steeds weinig verandering in gekomen.

Zelfverdediging

Omdat geweld in onze samenleving aanwezig is, zoeken veel mensen een sport waarmee ze zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen.

Wat kan je dan nog beter doen dan je direct aanmelden voor de lessen Jiujitsu in Hilversum bij Van Haren Sport & Wellness.

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING BUDO SPORTEN

Claim NU een gratis proeftraining BUDO sporten bij Van Haren Sport, Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op. Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!