Karate Hilversum

Ben je op zoek naar een sport om jezelf te kunnen verdedigen en weet je nog niet precies welke sport je moet doen? Wij adviseren je dan om bij ons in Hilversum Karate Jiujitsu te doen. Je zou deze discipline in Hilversum "Karate Zelfverdediging" kunnen noemen.

Zelfverdediging

Jezelf verdedigen is al moeilijk genoeg. Het blijkt dat een positieve, standvastige uitstraling soms voldoende kan zijn om niet in moeilijkheden te komen. Bij het Karate Jiujitsu in Hilversum leer je dat. Je leert de basis standen, en de basis aanval en verdedigingen zoals bij Karate. Veel sporters houden het daarbij, omdat het redelijk snel is aan te leren en ook nog behoorlijk effectief blijkt te zijn.  Zij willen verder geen moeilijke grepen of klemmen.

Wat hun doel betreft, hebben ze daar in principe gelijk in. Het is soms handig om in betrekkelijk korte tijd een flinke basis aan zelfverdediging technieken te leren. Het liefst uit staande positie, want op de grond wordt het al een stuk moeilijker. Dat is precies wat je leert bij de basis van het Karate Jiujtsu in Hilversum.

Van Haren heeft veel kampioenen opgeleid in de allround Jiujitsu sport en voor de eerste basis lessen zelfverdediging Karate in Hilversum hanteren zij het Shotokan principe. Shotokan is een traditionele vorm van Karate in Hilversum.

De vooruitgang van de leerlingen wordt elk half jaar tijdens een examen getoetst door de leraar. De eindverantwoording ligt bij Bert van Haren. Hij heeft de zwarte band in de drie disciplines: Karate, Judo en Jiujitsu.

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING BUDO SPORTEN

Claim NU een gratis proeftraining BUDO sporten bij Van Haren Sport in Hilversum! Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op. Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!