Sms bom

Beste oud-leden! Als onderdeel van onze SMS-actie hebben we u een bericht gestuurd. We bieden u enkele dagen training aan en laten u kennismaken met een nieuw concept. We hopen u binnenkort te verwelkomen!

 

Beste oud-leden,

We begrijpen dat het ontvangen van een bericht van een onbekend telefoonnummer argwaan kan wekken. Graag leggen we uit waarom u dit bericht heeft ontvangen en wat onze SMS-actie “SMS bom” precies inhoudt.

Als bedrijf zijn we altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en onze gewaardeerde oud-leden op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Met de SMS-actie “SMS bom” hebben we besloten om direct contact met u op te nemen via een bericht. We begrijpen echter dat sommige mensen voorzichtig zijn met het openen van berichten van onbekende nummers vanwege de toenemende spamactiviteiten.

Het doel van deze actie is om u de mogelijkheid te bieden om opnieuw kennis te maken met onze club en om u te laten profiteren van enkele dagen training. We willen u ook graag laten kennismaken met een nieuw concept dat we hebben geïntroduceerd, namelijk Personal Training in combinatie met onze eGYM-apparatuur.

Bij Personal Training krijgt u de exclusieve begeleiding van een professionele trainer, die samen met u een trainingsprogramma op maat zal opstellen. U zult profiteren van persoonlijke aandacht, gerichte oefeningen en deskundig advies om uw fitnessdoelen te bereiken. Veel mensen vragen ons om hulp omdat simpelweg een abonnement niet meer volstaat. Ze geven aan dat ze een stok achter de deur nodig hebben en vragen om professionele begeleiding. We begrijpen dat normale Personal Training vaak te duur is voor veel mensen. Daarom bieden we nu Personal Training tegen een betaalbare prijs, speciaal voor oud-leden van onze club, in combinatie met het gebruik van onze eGYM-apparatuur.