Judo Volwassenen Hilversum

Judo voor volwassenen vind je bij Van Haren Sport & Wellness. Onze judoschool staat onder de bezielende leiding van Bert van Haren, onze zeer ervaren trainer en coach. Bert is voormalig bondscoach van Judo Bond Nederland. Hij stuurt onze trainers en coaches aan zodat zij die onze volwassen judoka’s op zeer uiteenlopende niveaus kunnen begeleiden: van beginners tot wedstrijdsporters en zelfs topsporters.

Judo en jiujitsu

Veel jeugdige en volwassen judoka’s in Hilversum kiezen ervoor om judo en jiujitsu te combineren. Zij volgen bijvoorbeeld één judoles en één jiujitsu-les per week. Dat is een mooie combinatie omdat deze twee takken van sport ontzettend goed bij elkaar passen. Zo beoefenen al onze judotrainers en jiujitsutrainers deze beide takken van sport.

Super Senioren Judo

Super trots zijn wij op de deelnemers aan onze Super Senioren Judo in Hilversum. Hieraan doen judoka’s mee tot ver boven de zeventig jaar. Judo houdt hen fit, soepel en sterk. Ook is het bijvoorbeeld goed voor de core stability, zodat ze minder snel vallen. En als ze een keer vallen, weten ze hoe ze hun val goed kunnen opvangen. Zo voorkomen senioren bijvoorbeeld heupfracturen. En zo blijkt maar weer: judo is er voor alle leeftijden. En wie eenmaal met het judovirus is besmet, komt er niet gemakkelijk meer van af.

Judo-examens Hilversum

Twee keer per jaar houdt Van Haren Sport & Wellness judo-examens. Daar kunnen al onze judoka’s examen afleggen om de volgende band te behalen. Iedereen begint met wit, vervolgens geel, oranje, groen, blauw, bruin en tot slot de zwarte band. Volwassen judoka’s doen bij ons examen voor de hele volgende band, terwijl er voor de jeugd tussenstapjes zijn. Zo kan iedereen de volgende band behalen.

Judowedstrijden

Van Haren Sport & Wellness houdt ook judo -en jiujitsuwedstrijden. Twee keer per jaar zijn er in onze dojo in Hilversum clubkampioenschappen judo en jiujitsu. Deze wedstrijden judo en jiujitsu zijn keer op keer een groot feest. Want al onze leden, van jong tot oud, kunnen meedoen. En daarbij gaat niemand zonder prijs naar huis.

Vragen? Bel, mail of kom eens langs

Hebt u vragen? Stel ze gerust via e-mail, dan reageren wij zo snel mogelijk. Bellen kan natuurlijk ook. Of kom eens geheel vrijblijvend langs om met één van onze judotrainers te spreken. Zij vertellen u graag van alles over hun geliefde sport: judo voor volwassenen in Hilversum.

Meld je aan voor een gratis proeftraining budo sporten

Claim NU een gratis proeftraining BUDO sporten bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.

Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!