Zonnebank Hilversum

In ons sportcentrum in Hilversum is de zonnebank de ideale manier om even lekker te ontspannen terwijl u een tintje ontwikkelt. Een regelmatige gang naar ons sportcentrum in Hilversum en een zonnebank kuur, na afloop, maakt uw training compleet.

Sauna en zonnebank in Hilversum.

De zonnebank en de sauna in Hilversum zorgen er voor dat je naast het sporten ook een beloning krijgt. Het kost soms moeite genoeg om je er toe te zetten om te sporten.

Als je na de training in fitness de sauna in kan stappen of op bij ons in Hilversum op de zonnebank kan gaan, dan “Voelt dat als een Toetje”. Dat is een vaak gehoorde uitspraak van deze liefhebbers van fitness met sauna, of zonnebank met wellness bij ons Hilversum.

Hoe je het ook noemt na de fitness in de sauna of meteen op de zonnebank en dan naar de wellness bij Van Haren in Hilversum is dat heel goed mogelijk. Graag zelfs.

Want fitness is bij ons zeker ook Wellness.

Wellness qua ontvangst, begeleiding, vriendelijkheid, kortom het tijd nemen voor je zelf en voor elkaar.

Ben je enthousiast gemaakt en heb je zin in fitness met sauna of zonnebank? In Hilversum noemen wij dat in één woord Wellness.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!