Power Plate Hilversum

Deze trainingsmethode in de fitnesswereld levert spectaculaire resultaten. De training is gebaseerd op het Body Vibration-principe. De Power Plate genereert trillingen die als energie worden overgedragen op ons lichaam. Deze mechanische prikkel geeft een rekreflex die, afhankelijk van de ingestelde frequentie, 30 tot 60 maal per seconde plaatsvindt. Het gevolg hiervan is dat de spieren continu zeer hard aanspannen. Door beweging wordt het lichaam moe, door rust herstelt het, door herhaling past het lichaam zich aan de inspanning aan, met als gevolg dat het prestatievermogen stijgt.

Door te trainen, put je je lichaam uit. Als je daarna je lichaam de kans geeft om te recupereren, herstelt het zich. Doe je dit regelmatig, dan past je lichaam zich aan deze inspanningen aan. Vergeleken met andere soorten training, biedt een PowerPlate betere resultaten op kortere tijd. Iedere oefening die je uitvoert op de PowerPlate, duurt maar 30, 45 of 60 seconden. Daarnaast is 3 tot 4 keer per week gedurende 10 minuten oefenen op de plate voldoende om alle voordelen van de training te ervaren.

Voordelen van trainen op de PowerPlate

De voordelen van deze trainingen zijn buitengewoon: door de positieve resultaten worden dergelijke toestellen niet enkel gebruikt in de sportwereld, maar worden ze ook ingezet in de medische, therapeutische of rehabilitatiecentra. Dit toestel kan de algemene gezondheid van iedereen aanzienlijk verbeteren, onafgezien van leeftijd, fysieke of medische toestand.

Trainen op dit toestel biedt vele voordelen:

  • Verbetering van de spierkracht
  • Grotere flexibiliteit en bewegingsbereik
  • Verbetering van de bloedsomloop door het volledige lichaam
  • Verhoogde afscheiding van belangrijke hormonen voor het herstelproces zoals HGH, IGF-1 en testosteron
  • Verbetering van de beenderen
  • Snellere herstelling van blessures
  • Verhoging van de explosieve kracht
  • Verbetering van de snelheid
  • Sneller gewichtsverlies

Zoals je ziet, biedt de PowerPlate enorm veel voordelen. Mensen die nooit aan sport doen, kunnen overwegen om dergelijk toestel te kopen. De oefeningen zijn gemakkelijk uit te voeren en je boekt zeer snel resultaten.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Claim NU een gratis proefweek bij Van Haren Sport,  Vul je gegevens in onderstaand contactformulier en wij nemen snel contact met je op.
Wees er snel bij! Elke maand slechts 20 plekken beschikbaar!